กลอนวันแม่ภาษาอังกฤษ (Mother's Day Poem)

   
Avertisement


ในวันแม่ที่ใกล้จะมาถึงในปี 2014 นี้เรามีกลอนวันแม่มาฝาก หวังว่าคุณแม่ที่ได้รับคงเข้าใจความหมายที่ลูกต้องการจะสื่อและมอบให้ในวันสำคัญนี้ อย่าลืมกราบแม่กันในวันนี้ด้วยนะครับ กลอนวันแม่ภาษาอังกฤษ (Mother's Day Poem) ถึงเวลาสลัดความอายที่มีต่อแม่ได้แล้วจ้าา

 • A mothers like a ray of sunshine. Whose heart is just pure gold. A mother beams with happiness that'll never grow old. She'll stay in my heart forever. As if she were inside. We've shared so many things, We laughed, we smiled, we cried. I love my mother very much and still throughout the years. We share the mother daughter love,and always when I fear,I know I'll always have my mother somewhere very near!

  แม่เปรียบเสมือนดังแสงอาทิตย์ที่มีหัวใจดั่งทองคำบริสุทธิ์ แม่จะอยู่ในใจของหนูตลอดกาล แม่ให้หลายสิ่งกับหนูทั้งเสียงหัวเราะบางครั้งมีเสียงร้องไห้ หนูรักแม่มากและจะรักตลอดไป หนูมีแม่อยู่เคียงข้างในเวลาที่หนูรู้สึกกลัว เราจะแบ่งปันความรู้สึกดีๆให้แก่กันตลอดไป
กลอนวันแม่ภาษาอังกฤษ
กลอนวันแม่ภาษาอังกฤษ ขอให้แม่ทุกคนมีความสุขมากๆนะครับ

 • How did you find the energy, Mom. To do all the things you did,To be teacher, nurse and counselor to me, when I was a kid. How did you do it all, Mom,Be a chauffeur, cook and friend,Yet find time to be a playmate,I just can't comprehend. I see now it was love, Mom That made you come whenever I'd call, Your inexhaustible love, Mom And I thank you for it all.

  เติมพลังงานหน่อยมั๊ยครับแม่ รู้สึกว่าแม่จะทำได้หมดทุกอย่างเลย ไม่ว่าจะเป็นครูหรือพยาบาล ตอนที่ผมยังเป็นเด็กอยู่แม่จะเป็นคนดูแลทุกอย่างเลย เป็นคนทำกับข้าวให้ ขับรถให้ และสามารถเป็นเพื่อนที่รู้ใจที่สุดซึ่งคนอื่นทดแทนไม่ได้ แม่ทำทุกสิ่งทุกอย่างที่ผมต้องการ ขอบคุณสำหรับทุกสิ่งทุกอย่างครับ นี่เป็นตัวอย่างกลอนวันแม่ภาษาอังกฤษที่ดีที่สุดคระบ

 • Mother is a part of God. Mother is a part of Love. Mother is a part of our Strength. Mother is a part of our Winning. Mother is a part of who direct us to right path to proceed. and ..and ..so on.. I Love my Mother very much..... Don't let ur Mother get away from u.... Happy Mother's Day.

  แม่เปรียบเสมือนพระเจ้า แม่เปรียบเสมือนความรักอันยิ่งใหญ่ แม่เป็นส่วนหนึ่งที่ทำให้เราชนะ แม่เป็นผู้ชี้นำทางให้เราได้ก้าวไปอย่างเหมาะสม และอีกมากมาย รักแม่ให้มากๆ อย่าปล่อยให้แม่ไปจากคุณ สุขสันต์วันแม่ครับทุกคน

 • Mothers are the place where love emerges from the earth,and happiness rings out like bells in honor of our birth. Mothers are the sun that lights for life our inner sky, so we may know that we are loved and need not question why.

  แม่คือที่ที่ให้ความรัก เปรียบดั่งระฆังที่ดังให้เกียรติ์กับการเกิดของเรา แม่เปรียบได้กับดวงอาทิตย์ที่ส่องสว่างให้กับชีวิตของเรา ฉนั้นเราจะรู้ว่าเรารัก แต่อย่าถามว่าทำไม

 • Mothers are the moon that shines upon our black despair,so even when we weep, we know that someone's always there.

  แม่เปรียบเสมือนแสงสว่างของดวงจันทร์ในยามที่เราหมดหวัง หากเราร้องไห้ ให้เรารู้ว่าคนที่อยู่ข้างกายเราก็คือแม่

 • Wonderful Mother. God made a wonderful mother, A mother who never grows old; He made her smile of the sunshine, And He moulded her heart of pure gold; In her eyes He placed bright shining stars, In her cheeks fair roses you see; God made a wonderful mother, And He gave that dear mother to me.

  คุณแม่ที่ยอดเยี่ยม พระเจ้าได้สร้างแม่ที่ยอดเยี่ยมขึ้นมา คุณแม่ที่ไม่เคยแก่ พระเจ้าได้สร้างรอยยิ้มท่ามกลางทอแสง พระองค์ทรงทำแม่พิมพ์หัวใจของแม่ด้วยทองคำบริสุทธิ์ ในตาของแม่ พระองค์ได้วางดวงดาวที่ทองแสงสดใส ที่คางของแม่เต็มไปด้วยดอกกุหลาบ นี่คือสิ่งที่ประเจ้าทรงสร้างและประทานให้แก่ฉัน
สำหรับกลอนดีๆ อย่าง กลอนวันแม่ภาษาอังกฤษ (Mother's Day Poem) ยังมีอีกเยอะครับ คงจะอ่านกันจนตาลายเลย แต่ยังไงก็อย่าลืมดอกมะลิสักดอกสำหรับไหว้คุณแม่นะครับ